Om

Hvor det hele startede

Jeg startede officielt Siestoe Fibres i 2019, men kimen til det hele går et par år længere tilbage. Da jeg begyndte at håndfarve mit eget garn, var det egentlig bare meningen at det skulle være til eget strikkeforbrug. Men jeg blev hurtigt fascineret af de mange forskellige fiber-typer og af hvordan, de alle optager farve forskelligt. Jeg skulle jo prøve dem alle sammen, og derfor gik der ikke længe, før jeg var ved at drukne i håndfarvet garn, jeg ikke kunne nå at strikke selv. Heldigvis var I mange, der også godt kunne lide de garner, jeg farvede, og frem fra det lykketræf voksede Siestoe Fibres lige så stille og roligt.

Mumtrepreneur

Da min familiesituation i 2019 krævede at jeg blev hjemmegående, var det oplagt at lade Siestoe Fibres blive en større del af min families hverdag. Jeg blev en ”Mumtrepeneur” – men på en meget organisk og ikke planlagt måde. Jeg har aldrig lagt en 5 års plan og jeg kommer heller aldrig til at tænke i vækst for vækstens skyld. Siestoe Fibres er lidt ligesom mælkebøtten, der vokser op igennem asfalten. Med tålmodighed og insisteren vokser den dér hvor der er plads, indtil den en dag når op i solen. Når der er tid til overs, så går den med garn i hænderne. Det er både rigtig godt for min familie, men det er også rigtig godt for mig.

Har du spørgsmål?

Mangler du svar på noget, så tjek min FAQ, hvor du finder svar på de mest stillede spørgsmål. Finder du ikke svaret der, så er du velkommen til at kontakte mig på sabina@siestoefibres.dk

Om Sabina

Jeg er autodidakt garnfarver, men jeg har en grunduddannelse indenfor beklædningshåndværk. Herfra trækker jeg mest på min viden om forskellige fibres egenskaber såsom temperaturfølsomhed, slidstyrke, elasticitet og farveoptagningsevner. Jeg har brugt rigtig mange timer på at researche på nettet, udvikle og afprøve teknikker, justere de kemiske processer, vurdere resultatet, planlægge justeringer og gentage det hele. Jeg elsker når noget er svært, for det er dér jeg kan blive klogere!

Både som strikker og som garnfarver har jeg mine favoritgarner, men jeg elsker også at prøve nye garntyper. Jeg arbejder konstant på at videreudvikle mine teknikker og processer for at give dig så spændende og tilfredsstillende en strikkeoplevelse som jeg kan.